Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. április 11., csütörtök

Szent László Napok 2019 : összeköt a váradi kulturális fesztivál

 
Népzenész vendégek. A Csík Zenekar is színpadra lép a júniusban rendezendő Szent László Napokon • Fotó: Gecse Noémi.Forrás : kronika.ro

„Várad összeköt” – ezzel a mottóval szervezik meg június 24–30. között immár hetedik alkalommal a Szent László Napokat Nagyváradon. A kulturális fesztivál több programpontjáról – köztük a nagyszínpadi koncertekről – és a Partiumi Keresztény Egyetemmel (PKE) való együttműködés folytatásáról tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön a szervezők, valamint a PKE képviselői." - írja a Krónika. A fő célja :

"A jól bejáratott struktúrán ezúttal sem változtatnak, az egyhetes fesztivál minden napján lesznek kulturális, zenei, szórakoztató vagy éppen sportesemények, hogy aztán az utolsó három napon, bevegyék a várat, és egész napos programkavalkáddal biztosítsanak szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget minden korosztálynak."

Kik lépnek fel a Szent László Napok rendezvényein?

"A Szent László Napok keretében Nagyváradra érkezik a Csík Zenekar, Péterfy Bori, az Ocho Macho, az Alma Együttes, a Vintage Dolls, valamint a Neoton Família. V. Korpos Dalma, a fesztivált szervező Szent László Egyesület elnöke kiemelte, a Partiumi Keresztény Egyetem immár hagyományos partnere a Szent László Napoknak, az együttműködést pedig idén nemcsak hogy folytatják, hanem újabb szintre emelik."

Honlap : 2019.szentlaszlonapok.ro 

A Bihari Napló cikke itt olvasható '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése