Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. október 22., hétfő

Ne vegye fel a telefont,ne nyomja ki,ha ismeretlen külföldi számon hívják '

Egyre többen panaszkodnak,hogy ismeretlen külföldi számon hívják éjjel-nappal. Ne vegye fel,ne nyomja ki,mert nagyon sokat fog fizetni.Valószínűleg nemzetközi csalókkal van dolga.A hatóság tehetetlen '

Úgy látszik nemcsak engemet érint az ügy,hanem sok váradit,mert sokan írtak hozzászólást,és sok ismerőssel megosztották ezt a személyes véleményt.Nem gondoltam,hogy ennyire "népszerű" lesz ez a pár sor.Mit tegyünk,ha az éjszaka kellős közepén csörög a telefonunk?Nézzük meg honnan hívtak. Ha ismeretlen külföldi számról hívtak,ne válaszoljunk.Ne hívjuk vissza,mert valószínűleg nemzetközi csalókkal van dolgunk.Értesítsük a hatóságot?Ők sem tudnak sokat segíteni.Mind Romániában,mind Magyarországon soknak okoz gondot ez a helyzet.Több cikk foglalkozik ezzel a témával.Kattintson a linkre!

"Belföldön fogadva nem növelheti az előfizető mobiltelefon-számláját, ha a külföldi számról kezdeményezett hívást fogadja, de ha valaki figyelmetlen vagy kíváncsi, és visszahívja a gyanús külföldi számot, akkor adódhatnak problémái: lehet, hogy fizetnie kell majd, de az is lehet, hogy mindenféle ajánlattal fogják később zaklatni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a mobilszolgáltatók tudatos fogyasztói magatartásra és megfontoltságra intik az előfizetőket."
Teljes cikk : hvg.hu 

"Ați fost apelați de numere necunoscute din străinătate cum ar fi din Albania (+355), Burundi (+257), Malawi (+265), Maroc (+212), Nigeria (+234), Tunisia (+216), Belarus (+375), Pakistan ( +92) sau Estonia (+372)? Aveți mare grijă să nu sunați înapoi! Ar putea fi o frauda, ațenționează pe Facebook arbitrul telecom. La solicitarea HotNews.ro, Autoritatea a precizat că a primit 10 astfel de reclamații, în care utilizatorii au spus că, după ce au sunat înapoi, au constatat că au rămas fără credit, în cazul cartelelor prepaid, sau au înregistrat costuri suplimentare, în cazul abonamentelor lunare. "
Teljes cikk : mobile.hotnews.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése