Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. április 11., csütörtök

Palladi otthagyja a városházát - Miért?

 
Dacian Palladi.Forrás : ebihoreanul.ro 


"A hónap végén lemond városmenedzseri tisztségéről Dacian Palladi, aki azonban nem hajlandó indokolni azt, mi áll döntésének a hátterében." - irja Pap István a Bihari Naplóban..Miért?Nem tudjuk a választ,mert sem Palladi,sem Bolojan nem nyilatkozott a lemondás okáról.A rejtélyes lemondásról ezt olvashatjuk : 


"A helyi román sajtó számolt be arról, hogy lemond városmenedzseri tisztségéről Dacian Palladi, aki a legutóbbi, 2016-os önkormányzati választások után töltötte be ezt a tisztséget. Kérdeztük az érintettet döntése okáról, ő azonban ugyanolyan szűkszavú volt velünk, mint más sajtótermékekkel: „Mivel minden kezdetnek van egy vég is, most érkezett el a vége az én együttműködésemnek a váradi polgármesteri hivatallal”. Arra az ellenvetésünkre, hogy egy önkormányzatban a vég a mandátum lejártakor szokott eljönni, Dacian Palladi azt válaszolta: „Általában véve ez igaz, de vannak kivételek is.” Palladi azt sem árulta el, hogy szakmai vagy személyes okok állnak-e döntése hátterében, csak annyit mondott, hogy nem válik el haraggal munkatársaitól, és hálás mind Ilie Bolojan polgármesternek, mind munkatársainak, mind pedig mindazoknak, akikkel az elmúlt három évben városmenedzserként együttműködött. Elhárította azt a kérésünket is, hogy értékelje városmenedzseri tevékenységét, mint mondta, már csak azért sem teszi ezt meg, mert a hónap végéig még betölti ezt a tisztséget. Dacian Palladi lemondásával tehát megüresedik a városmenedzseri tisztség és Ilie Bolojan polgármester, legalábbis rövid távon nem kíván másvalakit kinevezni erre a posztra." 


A Bihorel úgy tudja,hogy Ilie Bolojan nincs megelégedve Palladi munkájával,mert többet várt el tőle.Inkább a blogjának a szerkesztésével foglalkozott.2016-tól volt városmenedzser Palladi.


A jól értesült Bihorel azt írta,hogy Dacian Palladi lemondott a szabadkőműves páholy tagságáról,mert Isten szolgálata fontosabb számára.A Bihorel beszámolegy vitaestről,melyen Dacian Palladi is részt vett. 


Dacian Palladi testvér nagyon fontos tisztségtől válik meg.Kiemelt helye volt Bolojan mega tervei végrehajtásában.Palladi több testvére támogatását élvezte a Polgármesteri Hivatalban.A lemondásának az okát lehet később tudjuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése