Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. április 16., kedd

Betörők jártak a Nagypiacon - Egyetlen térfigyelő kamera sem működött

"Betörők jártak csütörtök hajnalban a váradi Nagypiacon: a fedett csarnokban három kereskedelmi helyiségbe próbáltak behatolni, az egyik kereskedő bevételével távoztak. " - olvashatjuk a Bihari Naplóban . 

Mia hír pikantériája? "Az elkövetők kézre kerítését nehezíti, hogy a Nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalat (ADP) felügyelete alá tartozó csarnok egyetlen térfigyelő kamerája sem működik. „Tájékoztattak a betörésről és arról is, hogy nem működnek a kamerák. Valószínűleg egy technikai hiba történt, amit kijavítunk. A csarnokban négy kamera van, mindegyik folyosóhoz egy-egy, ezek nem fedik le teljesen a csarnok területét, és mivel az épület lebontásra vár, nem is terveztük azt, hogy befektetünk a rendszerbe” – nyilatkozta Liviu Andrica, az ADP igazgatója. "

Hoigyan lehetséges hogy egyetlen térfigyelő kamera sem működött? Ki a hibás? 3.500 lejt vittek el a tolvajok.Nem nagy összeg. A lopás körülményei nagyon érdekes. Az ígéret szerint több száz térfigyelő kamerát vesz a Városháza.Ez azt jelenti, biztonságban élhetünk, ha működni fognak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése