Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. március 6., szerda

Lesz-e egyszer évente egy Szent László csoda Nagyváradon, hogy közösen ünnepel az RMDSZ, a Néppárt és az MPP?

Nem érhető el leírás a fényképhez. 
"Lesz-e egyszer évente egy Szent László csoda Nagyváradon, hogy közösen ünnepel az RMDSZ, a Néppárt és az MPP?" - teszi fel a kérdést Thurzó Zoltán a Facebook hivatalos oldalán.Az esély nagyon kevés,de nem lehetetlen.A bejegyzés szerzője nagyon optimista ebben a kérdésben.Nincs más hátra,reménykedjünk . Teljes bejegyzés : 

"Ha március 15. minden magyar ünnepe, akkor miért van az, hogy nem közösen emlékezik meg minden helyi magyar mondjuk - a márciusi ifjakról? János bácsinak, és Emma néninek ez olyan furcsa nálunk a tömbházban. Csak az értékekről és intelmekről kellene szóban megemlékezni, semmi mást nem említeni – és akkor nem lenne ideológiai gond. Amúgy meg izmozásokra ott van az év többi napja is. Amúgy is tudjuk, hogy kik dolgoznak a közösségünkért, kik érnek el tartós eredményeket.

Olyan ez, mintha egy nap leforgása alatt több Csíksomlyói búcsú lenne 13, 16:35, 19.15 órai kezdetekkel. Este pedig akit érdekel, pokrócokat is osztogatnak 5 ron/óra bérleti díjjal - elvégre hűvös lesz.

Arisztotelész gondolata mely szerint „Valószínű, hogy a valószínütlen valóban megtörténik”- vajon egyszer elér hozzánk is? Ez lehetne egy jövőben érzékelhető hatalmas előrelépés. Szerintem. Amúgy értem én – de ez mondjuk valahol skizofrén."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése