Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. március 23., szombat

Bohémélet Nagyváradon – Álló tapssal köszönte meg a közönség a Magyar Állami Operaház játékát

jb


"Különleges évad a Magyar Állami Operaház történetében a 2018/19-es, „Puccini Itáliája” nevezetű szezon. A budapesti, Andrássy úti Ybl-palota korszerűsítése nemcsak az épület megújítását jelenti, hanem annak a kapcsolatnak az ápolására is lehetőséget ad, amely a dalszínházat a fővároson kívüli, igényes és kultúraszerető közönséghez fűzi." - írja a Debrecen Nagyváradi Értesítő.Teljes cikk : 

"Az Operát az Operából! sorozat részeként 22 vidéki és 4 külhoni magyarlakta nagyváros közönsége is hallhatta, hallhatja a Puccini-mű koncertváltozatát a Magyar Állami Operaház szólistáinak, Ének- és Gyermekkarának, valamint Zenekarának közreműködésével.     

Bohémélet | La Boheme    

"Vannak legendás operák. Ilyen ez a fiatal párizsi bohémek történetét elmesélő Puccini-mű, amelyben az operairodalom egyik legszebb románca egy kialudt gyertyával és egy elveszett kulccsal kezdődik. Nádasdy Kálmán legendás rendezése 1937 óta szerepel az Operaház műsorán, és ezidáig közel 900 eladást ért meg." 

A kiváló fiatal énekesekkel megszólaló koncertszerű Bohémélet, mely március 2-án és 8-án Dunaszerdahelyen és Újvidéken volt látható-hallható, március 25-én a Szatmárnémeti Északi Színházba látogat." 
Fotók: Vigh László Miklós / facebook.com/NagyvaradiSzigligetiSzinhaz/

Forrás : denagy.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése