Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. március 12., kedd

Bizonytalanság Blue Air-ügyben. Nehezen tudnak leszállni a repülógépek ?

 
A nagyváradi repülőtér: bizonytalanság van Blue Air-ügyben

"A helyi román sajtóban a napokban olyan cikkek jelentek meg, miszerint a Blue Air diszkont légitársaság áprilistól megszünteti nagyváradi járatait, vagyis nem működteti többé a Bukarest és Konstanca célállomású repülőgépeit a partiumi megyeközpontból." - írja a Bihari Napló.Teljes cikk :

"Jelenleg a váradi nemzetközi repülőtérről a főváros irányába a TAROM és a Blue Air üzemeltet járatokat. Ugyanakkor, noha 2019 áprilisától nem lehet jegyeket foglalni a Bukarest és a Nagyvárad közötti járatokra, hivatalosan a Blue Air nem adott ki közleményt a „visszavonulásról”, és tegnap délben Adrian Simon szóvivő azt közölte lapunkkal, hogy a Bihar Megyei Tanács sem kapott semmi idevágó hivatalos értesítést.

Nyári menetrend

A bizonytalanságot növeli viszont, hogy egyes lapinformációk szerint a Blue Air folyóiratában, melyet az utasok böngészhetnek a repülőútjuk közben, és már tartalmazza a nyári menetrendeket, a bukaresti és konstancai járatok Várad viszonylatában hiányoznak. Amennyiben tényleg ez a forgatókönyv valósul meg, akkor április hónap elejétől Bukarestbe csupán a TAROM járatával lehet eljutni légi úton Nagyváradról, illetve charterjáratok indulnak majd még Váradról Antalyába (heti öt járat) és Hurghadába (heti két járat)." 

Forrás : biharinaplo.ro 


Egyes szakértők szerint nehezen és kockázatosan tudnak leszállni a repülőgépek a nagyváradi reptérre.Mi az igazság?Átakarták helyezni egy időben a repteret. Maradt,kibővítették, modernizálták, de még sincs telt ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése