Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. március 17., vasárnap

Egy közlekedési rendőr megállította a forgalmat,mert átvezetett egy 90 éves idős férfit a Sztaroveczky/Magheru úton

 Gest exemplar făcut de un polițist în Oradea: a blocat intersecția pentru a ajuta un bătrânel să traverseze strada
Forrás : bihon.ro 


Nem mindennapi esemény színhelye volt szombaton a Sztaroveczky/Magheru úton.Egy közlekedési rendőr megállította a forgalmat,mert átvezetett az úton egy 90 éves idős férfit.Erről beszámolt a Jurnalul Bihorean.Az eBihoreanul a cikkében olvashatjuk a jótékony közlekedési rendőr nevét és korát.Neve : Mircea Lucuţa,38 éves közlekedési rendőr.Az Infotrafic Bihor Facebook csoport egyik tagja vette fel ezt a dicsérendő eseményt.Ossza meg másokkal az alábbi videót.


"Egy rendőr leállította az autósforgalmat a Magheru/Sztaroveszky sugárúton azért, hogy egy idős férfi át tudjon kelni az úttesten" - írja a Bihari Napló.Teljes cikk : 


"Az egyik közösségi oldal Bihar megyei útinformos csoportjába töltötték fel szombaton azt a videót, amely által egy szép gesztusnak lehetünk tanúi: egy rendőr leállította az autósforgalmat a Magheru/Sztaroveszky sugárúton azért, hogy egy idős férfi át tudjon kelni az úttesten. A kereszteződésben állomásozó rendőr arra lett figyelmes, hogy az idős férfi zavartan áll az aluljáró környékén, így megszólította. Kiderült, hogy a 90 éves férfi előrehaladott kora miatt csak nehezen tudja használni a lépcsőt, ezért a rendőr leállította a forgalmat, hogy az idős férfi át tudjon kelni az úttesten. Mircea Lucuța 38 éves és 2002 óta rendőr." 

Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése