Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. január 20., vasárnap

Liliput Társulat : Elhunyt Trifán László képzőművész

 
Trifán László.Forrás : szigligeti.ro 


"A Szigligeti Színház Lilliput Társulat mély megrendüléssel tudatja, hogy életének 64. évében elhunyt Trifán László képzőművész, előadóművész, a Metropol együttes muzsikusa, társulatunk munkatársa. Isten nyugosztalja." - olvasható a szomorú hír a Szigligeti Szinház honlapján..

Emlékezzünk rá egy, a Reggeli Újságban megjelent interjút olvasva. https://egyvaradiblogjanagyvaradrol.blogspot.com/2018/01/meg-mindig-jonnenek-dalok-interju.html 

Nincs sem a Reggeli Újság,sem Trifán László,de megmaradt a vele készült interjú ...

Idézem az interjú utolsó kérdését és Trifán László válaszát :

– Mit szeret legjobban Váradban?
– Mindent szeretek Váradban, de úgy érzem, hogy mostanában nem rezdülünk vele úgy együtt, ahogyan régen, kezdenek elvenni belőle, és nem azért, hogy jobb legyen, hanem azért, hogy ne legyen olyan, amilyen volt." 

Idézem Trifán Andrea megrendítő bejelentését a Facebookon :

"A fájdalom elviselhetetlen. A világ legszelídebb, legjámborabb embere csatlakozott tegnap az égi zenekarhoz, a szíve úgy döntött, nem ver többet. Nagyon köszönök minden üzenetet, de szeretnélek kérni titeket, hogy telefonon most ne keressetek, mert képtelen vagyok ùjra és ùjra elmesélni azt, hogy holtan találtam drága édasapámra.  A búcsúszertartás kedden 15 òrakor lesz, a Steinberger kápolnánál. Kérésünk, hogy aki részt szeretne venni, ne hozzon koszorút, elég egy szál virág. Csak egyszerûen, mint amilyen ember Õ mindig is volt...  Ro: Durerea este insuportabila. Ne - a parasit ieri cea mai blanda fiinta din lume, inima i-a incetat sa mai bata. Multumesc pentru mesajele voastre, dar va rog nu insistati cu telefoanele, mi-e extrem de greu sa vorbesc inca despre ce si cum s-a intamplat ieri cand mi-am gasit tatal decedat in patul sau.  Ceremonia de ramas bun va avea loc marti de la ora 15, la capela Steinberger. Cine doreste sa isi ia ramas bun, este rugat ca in loc de coroane   sa opteze pentru un buchet, sau o floare...simplu, asa cum a fost si El. Un om simplu."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése