Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. január 20., vasárnap

Öngyilkossággal fenyegetőző, bedrogozott fiatal lányt mentettek meg Nagyváradon

 
Forrás : Bihoreanul 

"Péntek este a nagyváradi Varjú (Alexandru Xenopol) utcai egyik tömbházlakás erkélyén kiabáló, ruhátlan fiatalra figyeltek fel az arra járók. A lány azzal fenyegetőzött, hogy kiveti magát a mélybe a harmadik emeletről. A helyzet megoldására kivonult a tűzoltóság, a mentők és a rendőrség is." - írja az Itthon a Bihoreanul lapra hivatkozva.Teljes cikk : 

"Az ebihoreanul.ro beszámolója szerint a zavartan viselkedő tinédzser – mint utóbb kiderült mindössze 16 éves – azt kiabálta, hogy nem tudja hogy került a lakásba, valamint drogokat és szexuális erőszakot emlegetett a hatóságok embereinek.

A katasztrófavédelem helyszínre érkező emelőkosaras gépkocsijának segítségével végül lehozták a lányt a tömbházlakás erkélyéről.

A rendőrség illetve a mentőszolgálat szóvivőjének szavaiból kiderült az is, hogy maga a lány hívta a 112-es általános segélyhívó számon a hatóságokat. A mentőszolgálat szóvivője szerint a lány zavart állapotának oka valamilyen tudatmódosító szer hatása lehet. Az adott lépcsőház szomszédos lakásaiban élők  beszámolója alapján még soha nem látták a környéken a lányt, a lakás pedig egyes szomszédok elmondása szerint rég üresen áll, de az ünnepek környékén többször hangos bulizás hallatszott a lakásból. A rendőrség hivatalból vizsgálja az ügyet.


[Forrás: ebihoreanul.ro]

Forrás : itthon.ma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése