Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. január 13., vasárnap

A szomszédnéni öröme és bánata : visszakerült a TV2 a Digi kábeltévés kínálatába

 
Képernyőfotó a szombat délelőtti adásról.Forrás : maszol.ro 


Péntek délután a szomszédnéni nagy örömmel fogadta a hírt : a Digi-n nézhető a TV2.Elmondtam neki telefonon,hogy a csatornafrissítés után nézheti.Mi volt a gond?Nem értett hozzá.Inkább megvárta a lányát,aki beállította a TV2-t.

Megosztotta a nézőket a hír,mert volt aki örvendett,volt aki nem a bejelentésnek.A szomszédnéni öröme nagy volt,mert a tavaly napokig nem tudta megemészteni,hogy a kedvenc sorozatait a TV2-n nem nézheti.Özvegyasszony létére aktív életet él ,mindannak eellenére,hogy mind a két csípőjét operálták.Miért vették el tőle?Nagy nehezen megértette,hogy üzleti érdekek állnak a háttérben.

Mi a szomszédnéni bánata?Az ősszel összefogott a család.Előfizettek a MinDig TV-re,igy a szomszédnéni tovább nézheti a kedvenc sorozatait a TV2-n.
-Most aztán melyiket nézzem?- kérdezte tőlem.
-Nem tudom.- válaszoltam. 

Szomszédnénit nem tudom értesíteni a fejleményekről,mert a lányai magukhoz vitték vasárnap estig.Nem tudom milyen szerződést kötött a MinDig TV nagyváradi képviselőjével.Ezt olvashatjuk a Maszol cikkében :

"A digitális kábeles kiosztásban a TV2 a 128-as csatornán látható; ezenkívül a Mozi+ és a Prime csatorna került visza a kínálatba. Úgy tudjuk, a csatorna az analóg kábeltévén nem megy, csak a digitális csomagban (akinek van vevőkészüléke, vagy okostévéje)."

A cikkben ezt is olvasható :

"A sajtóhírek szerint a két cég megegyezett egymással, mert Magyarországon a Digi TV kísérleti jelleggel már sugározza a Spílert és a Spíler2-t, így várható volt, hogy a romániai kínálatban ismét megjelenik a TV2."

Biztosan a Maszol kap válaszokat a kérdésekre,amely lezárja a TV2-vel kapcsolatos ügyet.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése