Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. január 15., kedd

Újabb változások a televíziós műsorrácsban

Ismét nézhető a TV2, de nem épp mindenhol 
Ismét nézhető a TV2, de nem épp mindenhol

"A térségünkben szinte egyeduralkodó RCS&RDS visszatette magyar nyelvű programkínálatába a TV2-t. Ugyanakkor mégsem minden módon fogható, illetve néhol hiányolják a Story 4-et." - írja Szeghalmi Örs a Bihari Naplóban.Nagyon sok Digi előfizetőt érint.A cikkben több információt olvashatunk,melyből az derül ki,hogy a TV2 nézéséhez modern televízió készülék szükséges.Ha nem tudja beállítani,akkor kérjen segítséget,vagy cserélje ki a tévéjét.Teljes cikk : 


"Megoldódott a TV2 ügy, minden különösebb közlés nélkül visszahelyezte kínálatába azt a magyarországi adót az RCS&RDS kábeltévé-szolgáltató. A TV2, illetve más, a cégcsoporthoz tartozó csatornák tavaly nyáron tűntek el a műsorrácsból. Akkoriban az volt a magyarázat, hogy a TV2 kérte a rácsból való eltávolítást, mert az RCS&RDS évek óta engedély nélkül szórta a cégcsoport adóinak műsorát.

Konkurenciaharc?

Más feltételezések szerint viszont valójában konkurenciaharc állhatott a háttérben, ugyanis mivel a TV2 által működtetett Spíler sportcsatornákat is elindították, elvitték a nemzetközi labdarúgó-bajnokság közvetítési jogát az RCS&RDS Digisport nevű csatornái elől. Azóta folytak tárgyalások a két cég között, és Magyarországon az RCS&RDS által működtetett Digi TV fel is vette kínálatába a Spíler adókat. A békülés lehet a valós oka annak, hogy nálunk visszakerült a rácsba a Mozi+ és a Prime mellett a TV2 is. Ám csak részben, ugyanis az analóg kábeltévén nem vehető az adás, csak a digitális kínálatban van. Továbbá attól is függ, hogy milyen a tévékészülék, ugyanis régebbi típusokon (sok más adóhoz hasonlóan) ez sem jön be. Arra is panaszkodnak egyes nézők, hogy most pedig a Story 4 nincs benne a kínálatban. Kérdéseinkre a szolgáltatónál azt mondták, a Story és a TV2 is benne van a digitális kínálatban jelenleg, az analógban pedig műszaki okok miatt nincs. Hogy lesz-e, és hogy mikor, arról egyelőre nem tudnak információval szolgálni."

Forrás : erdon.ro


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése