Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. január 12., szombat

TV2 nézhető a DIGI-n !

A Digi műsorrácsán ismét nézhető a TV2.Lehet a Digi+ előfizető csomagban a 127. csatornán,de ez változhat.A csatorna frissítés után látható a TV2.Sokan a MinDig TV-re fizettek elő, mert csak így nézhették a TV2-t.Ezt a hírt ossza meg az ismerőseivel! 

Az Erdély Online ezt írja : 

"Egy kedves olvasónktól kaptuk a hírt, megnéztük mi is, és valóban így van: az RCS&RDS ismét sugározza a TV2, a Prime TV és Mozi+ csatornákat.Mint ismeretes, az RCS&RDS (Digi Románia) tavaly augusztus elején vette ki műsorszolgáltatásai közül a Tv2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornák sugárzását, helyüket a szintén magyar nyelvű Comedy Central, a Film4 és a Comedy Central Family vette át. A módosítás okait firtató megkeresésünkre az RCS&RDS vállalattól egy szűkszavú közleményt kaptunk akkor, amelyben az állt, hogy a magyarországi TV2 műsorszolgáltató kérésére vették ki az említett tévécsatornákat. A közlemény szerint: „jelenleg is tárgyalások folynak az említett három csatorna sugárzásának az újrakezdéséről, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy újra beiktassuk ezeket a műsorrácsba.”

A jelek szerint ez mostanra sikerült: ha azonban elsőre mégsem találják a szóban forgó csatornákat a tévékészüléken, érdemes egy frissítést végigfuttatni." 

Forrás : erdon.ro


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése