Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. február 28., csütörtök

Zenetőrténeti adatok kerülnek nyilvánosságra - Mit szólnak Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész tervéhez?

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog 
Forrás : Thurzó Zoltán Official Facebook 


Azt hiszem , nemcsak a váradi zenerajongóknak okoz örömet Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész,hanem általában az összes zenerajongónak is a tervével.Személy szerint nagyon hasznosnak tartom a művész úr projektjét,mert ezzel bővítem a zenei ismereteimet Nagyvárad komolyzenei életéről.Ezt írja a Facebook oldalán : 

"Ma reggel egy nagyon fontos hírt olvashattatok a Bihari Naplóban - akiknek jár a napilap: megírom Nagyvárad zenei életének legfontosabb pillanatait 1100-tól napjainkig. Mindezt 100 cikkben, kb. másfél év terjedelemben, heti szinten ismertetve izgalmas epizódokat az említett napilapban. A megjelent Istvan Rais főszerkesztő úrral készített riport keretében sok érdekességet olvashattok, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök neki, és természetesen barátságát is!

Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy az eddiginél mégtisztább kép rajzolódhasson ki Nagyvárad komolyzenei életéről a ma emberének. így nektek is! ❤️ Lehet, hogy sokan közületek erről eddig nem is tudtatok. De ettől a naptól kezdődően sokminden másképp fog alalkulni – úgy érzem.

A zenetörténelmünk mindannyiunk öröksége. Nincs egységes nézetünk sok területen nekünk magyaroknak, a helyi románsággal. Néha még egymás közt sem. Ezen viszont változtatni kell - és én szeretnék ehhez a saját forrásaim révén hozzájárulni, de KELLENE a TI segítségetek is ehhez: támogatnátok abban, hogy ismertessétek majd ezeket a kis cikk-epizódokat?

Sok szeretettel várok mindenkit ide (ismerőseiteket is), a hivatalos oldalamra, mert itt mindíg 1 pici érdekességgel több lesz majd olvasható, mint a megjelent cikkekben.

SEGíTSÉGETEKET KÉREM - mindíg egy megosztással - a hírt elvinni szerte a világba." 

 
Mit szólnak Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész tervéhez?Írja meg,és ossza meg.Vigye el a hirt szerte a világba '
 
U.I.
 
Az Egy Váradi blogja Nagyváradról ismertetni fogja mind a 100 cikket '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése