Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. február 6., szerda

Megszűnt a Digi Tévé nagyváradi regionális adása

 

"A Digi 24 tévé 2012-ben vette át Nagyvárad helyi televízióját, a TVS-t. A nagyváradi stúdió beindítására egy nagyszabású fejlesztési terv keretében került sor, amelynek során nyolc regionális stúdiót létesített a DIGI 24 néven sugárzó országos hírtelevízió. Az akkor 50 tagú stáb a reggeli órákban négy, délután és este egy-egy helyi híradót és több tájékoztató műsort gyártott, és sugárzott. A nagyváradi stáb, romániai témákban, Magyarországról is gyakran közvetített." - olvashatjuk a Debrecen Nagyváradi Értesítőben.Teljes cikk : 

"A Digi 24 televízió tulajdonosa, az RDS/RCS tröszt február elsején este, adás után értesítette nagyváradi munkatársait a regionális adás megszűnéséről, és felajánlotta számukra, hogy a fővárosban, az országos hírtelevízióban folytassák a munkát. A döntést, a központi hírtelevízió fejlesztésére vonatkozó átszervezési folyamatokkal indokolták., amire azért volt szükség, mert a piacon átalakult a televíziós műsorok iránti kereslet, a hírfogyasztási szokások megváltoztak.

Mint ismeretes, a RDS/RCS (Digi Communications) magyarországi piacon is jelenlévő telekommunikációs tröszt többségi tulajdonosa, Románia harmadik leggazdagabb embere, a Nagyváradon élő Teszári Zoltán. akinek a vagyona 600 – 620 millió euróra tehető."

Forrás : denagy.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése