Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. február 24., vasárnap

Tényleg nincs Nagyváradon és Bihar megyében összesen 2000 magyar ember, aki virtuálisan támogatja azt, aki a gyermekeket támogatja a maga módján?

Nem érhető el leírás a fényképhez. 
Forrás : Thurzó Zoltán Facebook 


"Tényleg nincs Nagyváradon és Bihar megyében összesen 2000 magyar ember, aki virtuálisan támogatja azt, aki a gyermekeket támogatja a maga módján?" - kérdezi Thurzó Zoltán a Facebook oldalán.Meg lehet érteni a véleményét,mert 46 518 Váradon élő magyarból sokan szavazhatnának Szántó Ildikóra.A statisztika a legutóbbi 2011-es népszámlálás utáni adatokat tartalmazza.Azóta szerintem kevesebb magyar él Váradon.

Kicsoda Szántó Ildikó?Ezt írja Thurzó Zoltán :"Szántó Ildikó Erdélyben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat vezetője."Továbbá ezt olvashatjuk :
"Aki eddig nem szavazott, azoknak itt a link: http://poll.cnasr.ro/poll/2 Erre kell klikkelni, és 8 mp. az egész!Ismerjük, szeretjük, tiszteljük nagyon sokan Ildikót.Kérlek benneteket szavazzatok Szántó Ildikóra! Így jelenik meg, ezt keressétek: SZÁNTÓ ILDIKÓ (Bihor). Egyedüli magyar a listán! Pár pillanat az egész!" 

Elszomorító tény,hogy a váradi magyarság ennyire passzív.Lehet azzal is magyarázni,hogy sokan nem interneteznek,nem tudnak szavazni.A politikai megosztás,csatározás kifárasztja a váradi magyarokat.Vannak felemelő pillanatok amikor látható és érezhető a sok váradi magyar.Ezek közzé tartozik az Omega koncert, a 100 Tagú Cigányzenekar koncert.Több hasonló élmény összekovácsolná az egyre fogyó váradi magyarságot.Még nem késő' 

U.I. 
Jelenleg 1386 szavazata van Szántó Ildikónak '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése