Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. február 6., szerda

Búcsú Laci bácsitól

 
Szász László (1943–2019)

"Úgy mentél el, ahogyan éltél és alkottál, szerényen, csendesen. És olyan hirtelen, hogy még a családodnak sem rebegtél el egy búcsú szót." - írja Szántó Á. Zoltán a Bihari Naplóban. Teljes cikk : 

"Sokszor mesélted, hogy a szíved mindig időben szólt, jó ötven évvel ezelőtt például azért, hogy felkarold az Ér Kupát, Bihar megye legrégibb, az érmelléki lányok és fiúk életébe a mai napig is örömöt, alázatot csempésző kézilabdás bölcsőjét, amelyen Laci bá!, a szemed láttára, a szárnyaid alatt nőtt fel számtalan nemzedék…
Nem rendeztek nélküled kézilabda meccseket sem az átkos rendszerben, és nem tudtak nélkülözni a rendszerváltás után sem. Te voltál maga a bihari kézilabda, csak ezt jól titkoltad, szerénységed nem engedett előre lépni a dicsfénybe, hagytad, hogy mások arassák le a két kezed munkája által megteremtett babérokat…Múlt szombaton nagy szíved utoljára dobbant, szeretett családodért és életed másik értelméért, a bihari kézilabdáért…" 
Nyugodj békében Laci bácsi! 

Forrás : biharinaplo.ro  

"Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik szerettünk, SZÁSZ LÁSZLÓ (kézilabdavezető, az Ér Kupa ötletgazdája) temetésén részt vettek, virágaikkal, vigasztaló szavaikkal osztoztak mély gyászunkban.” 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése