Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. február 20., szerda

Miért kell többet fizetni az asszociációnak?

Miért kell többet fizetni az asszociációnak?Fel ment a "vérnyomásom" amikor megláttam mennyit kell fizetni az asszociációnak,vagyis a lakótársulatnak.Miért?A választ megkaptam az eBihoreanul cikkében.

A lényeg: 2018 december elsejétől az ígéretek ellenére,drágult a gigakalória,ráadásul decemberben a karácsonyi ünnep miatt hamarább lett leolvasva.A Bihoreanul lapról nem lehet elmondani,hogy "ellenzéki" lenne,mégis kritizálja az önkormányzatot,megjegyzem jogosan.33%-kal drágult a gigakalória,egyes vélemények szerint 2023-ra 382 lej lesz.Florin Birta alpolgármester és Marius Moș elmondja a "valódi" helyzetet,védik a mundért,mert nem erről volt szó.Hogyan lehetséges,hogy a fővezetéket kicserélik és mégis többet fizetünk?Fogas kérdés.

Ha azt nézem mások mennyit fizettek,akkor fogjam be a számat,mert kétszobás lakrészért 600 lejt , háromszobásért 900 lejt fizettek.Nem csak Liviu Sabău Popa nem érti,hanem én sem.Illetve következtetek,de annyival maradok.

1 megjegyzés:

  1. Névtelen2/22/2019

    A melegvizet külön fizetitek vagy egybe van a fűtéssel? A hideg s melegvizet is az aszocsiációnál fizetitek? Egy garzonnak mennyi lehet az üntrecineréje?

    VálaszTörlés