Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. december 13., szerda

Teljesítmény után akarja fizetni az igazgatóit Ilie Bolojan?

LUCRAŢI! Salariul directorului Ovidiu Gavra (foto), depinde de modul în care Compania de Apă va derula investiţii europene ce nu stau, însă, în puterea sa, căci licitaţiile pot fi contestate, iar constructorii pot întârzia sau chiar intra în faliment. "Faceţi caiete de sarcini atât de stricte încât executanţii să se teamă să nu respecte termenele de predare", ar fi replicat primarul Ilie Bolojan 
Szokatlan módon akarja fizetni Ilie Bolojan a Polgármesteri Hivatal igazgatóit.A Bihoreanul ismét egy nagyon érdekes cikkel ráírányitotta a figyelmet egy érzékeny témára.A Polgármesteri Hivatal igazgatói nagy fizetést kapnak az emelés óta.Ez szemet szúrt Ilie Bolojan polgármesternek,ezért teljesítmény után fizetné az igazgatóit,akiket ő nevezett ki.Helyenként 2-3 ezer euró fizetést kapnak,melyért meg kellene "dolgozni".Van olyan igazgató,aki a dupláját is megkeresi,de ő Ilie Bolojan védelmét élvezi,ameddig el nem ítélik.

Az átlag váradi csak álmodozni mer ilyen nagy fizetésekről.Vannak akik három váltásban dolgoznak,de a fizetésük alig haladja meg a 1.400-1600 lejt.A cikket elolvasva egy kérdést tettem fel magamnak : Ilie Bolojan teljesítményét ki értékeli és mi szerint kapja a nagy fizetést?

Nem szeretnék ünneprontó lenni,de egy régi eset jut eszembe.Ilie Bolojan a Prefektúrán hasonló módszert vezetett be.Az eredmény kétséges volt,mert a kegyeltjeit nem bántotta.Nagyon népszerűtlen prefektus volt,mert amikor Bukarestbe rendelték,nagy örömbulit csaptak az alkalmazottak.

Nem rossz az ötlet,mert jó volna ellenőrízni az alkalmazottak teljesítményét,de pártatlanul,mely nálunk nehéz.Ilie Bolojan kezébe összpontosul a hatalom,mely azt jelenti,bármit megtehet.Nem tudom milyen lesz a visszhang az igazgatók soraiban,mert eddig senki nem vonta őket felelősségre.
A cikket elolvashatja az m.ebihoreanul.ro-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése