Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. december 8., péntek

Minden az időjárástól függ '?

Az időjárás alakulásától függ az út befejezése 
 Az időjárás alakulásától függ az út befejezése 

"A napokban Mircea Malan, Nagyvárad alpolgármestere azt nyilatkozta a sajtónak, hogy az előzetes ígéretekkel ellentétben az idén már nem fejezik be a váradi gyorsforgalmi út még hiányzó, 660 méternyi, az Ana Ipătescu és az Izvorului utcák által közrezárt szakaszát, mert az időjárás miatt nem lehet aszfaltozni." - írja Pap István a Bihari Naplóban.Teljes cikk : 

"Ezzel a kijelentéssel szemben a Bihari Napló érdeklődésére Sava Annamária projektvezető azt nyilatkozta, nem tettek le arról, hogy befejezzék a gyorsforgalmi utat. Mint mondta, az elmúlt napokban valóban fagypont körüli hőmérséklet volt a városban, de az elmúlt két napban már ismét felmelegedett az időjárás. Sava Annamária kifejtette, hogy december 30-ig elkészülhet az útszakasz, de ehhez arra van szükség, hogy legalább öt napig ne süllyedjen 5 Celsius fok alá a hőmérséklet éjszaka sem, mert az aszfaltozást csak ilyen körülmények között lehet elvégezni. Megjegyezte továbbá, hogy már csak a betonozást és a két aszfaltréteg leöntését kell elvégezni, végül pedig a közlekedési jelzéseket kell felfesteni. „Tehát nem nagy munka ez, de minden az időjárástól függ” – vonta le a következtetést Sava Annamária. "
Forrás : erdon.ro 

U.I.
2016-ban trombitaszóval kürtölte világgá a Polgármesteri Hivatal,hogy az EU-s projekteket beakarják fejezni időben.De valami történhetett,mert nem mindegyik nagy projekt valósult meg időre.Ezek között volt a gyorsforgalmi út teljes átadása.Az egyik ok a CFR-vel történő elhúzódott tárgyalás,mely végén sikerült megegyezni,mely azt jelentette,hogy ezért az útszakaszért a váradiaknak fizetniük kell a költségvetésből.Miért nem lesz kész ebben az évben?„Tehát nem nagy munka ez, de minden az időjárástól függ” – vonta le a következtetést Sava Annamária. ".A felelős az időjárás,mert az ő kezében vagyunk.Csak 660 km-nyi útszakasz hiányzik.Ha ezt merte volna mondani 1989 előtt,bizony egy percig sem maradhatott volna projektvezető Sava Annamária.Igen,az építők úri emberek lettek,mert csak akkor dolgoznak,amikor akarnak,vagy ha lepengetik a pénzt.Milyen idő lesz a következő 10 napon?Foreca honlap szerint ilyen lesz :

 Forrás : foreca.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése