Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. december 16., szombat

Megrongálták a Szent László hidat - Miért nem sürgős az illetékeseknek?

Fotó: Farkas László  
Fotó: Farkas László 

"Szerda este vették észre olvasóink, hogy a Nagyvárad központjában levő, nemrég teljes felújításon átesett Szent László híd egy részét valakik megrongálták. A híd új, betonból és kőből kialakított korlátjának egyik nagy méretű fémberakását verték ki és vitték el valakik."- írja Szőke Mária a Reggeli Újságban.Teljes cikk : 

"Így a hídról könnyen be is eshet az óvatlan járókelő a folyóba. Rossz elképzelni, hogy akármilyen súlyos baleset bekövetkezhet, ha egy kíváncsiskodó, felügyelet nélkül maradó kisgyerek akar lenézni a szabadon maradt, gyereknagyságú lyukon át a folyóra. Kérdés marad, hogy a csudában lehetséges, hogy a belváros szívében, ahol pár méterre odébb a karácsonyi vásár forgataga zajlik, valakik észrevétlenül egy ilyen vandalizmust hajthattak végre? Ócskavastolvajok lehettek vajon a tettesek, vagy valakik simán romboló vágyaikat élték ily módon ki, egyelőre nem tudni. Az sem derült ki, hogy a környéken van-e működő térfigyelő kamera? Tegnap megkerestük a váradi polgármesteri hivatalt, s az önkormányzat műszaki osztályának illetékesei annyit feleltek kérdésünkre, hogy tudomásuk van a rongálásról, de egyelőre nem tudják, mikor lesz kijavítva a balesetveszélyes rész a hídon. Az sem derült ki, tettek-e feljelentést ismeretlen elkövetők ellen. Tehát akik a hídon járnak, legyenek óvatosak, fokozottan figyeljenek a gyerekekre a veszélyessé vált részen."
Forrás : reggeliujsag.ro

Nem értem az illetékesek hozzáállását.A karácsonyi vásár alkalmával sokan sétálnak a Szent László hídon.Tragédia esetén ki a felelős?Miért nem sürgős?Egyetértek a cikk szerzőjének a fejtegetéseivel,de úgy látszik,a Városházának nem sürgős ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése