Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. december 8., péntek

Koncertek maradnak el

Koncertek maradnak el 

"A december 14-i, 15-i és 16-i nemzeti gyásznapok miatt a nagyváradi karácsonyi vásár programja is változik." - írja a Bihari Napló.Teljes cikk: 

"Amint Mihai Jurca, a Nagyvárad és Környéke Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) vezetője kérdésünkre elmondta, az erre az intervallumra tervezett koncerteket és szórakoztató műsorokat elhalasztják, azonban a dolgok jelenlegi állása szerint – amennyiben a város vezetése nem dönt másként – a vásár maga nyitva lesz ezekben a napokban is.

Ianna Novac eredetileg december 15-re tervezett pop-opera koncertjét december 17-re halasztják, a fellépés 18 órától lesz, a 20 órára tervezett Liz Mitchell (Boney M) koncertjét megelőzően, Nicola december 16-i fellépése pedig december 21-én lesz, Ştefan Bănică junior fellépése előtt. Nemcsak a Szent László téren, hanem a várban is módosul az ünnepi program: a december 16-ra tervezett kolindákat, valamint Horia Vîrlan főszakács tradicionális disznótoros vacsoráját december 17-re, azaz vasárnapra halasztják. A többi program valószínűleg nem módosul."
Forrás : erdon.ro



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése