Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. december 5., kedd

Összeomlóban van az OTL,vagy HKV?Mit tapasztal?

Fotó: Alexandru Nițescu Fotó: Alexandru Nițescu 

"A közszállítási szolgáltatásoknak az utasok valós igényeihez való hozzáigazításával, valamint a költségcsökkentésre hivatkozva ritkította a nagyváradi helyi tanács egyes busz- és villamosjáratok menetrendjét." - írja a Bihari Napló.Teljes cikk : 

"A legutóbbi tanácsülésen a liberális többség által megszavazott határozatjavaslat kimondja, hogy ritkítják a 10-es, a 12-es, a 14-es, a 16-os, a 17-es, a 26-os és a 27-es buszjáratok menetrendjét, mindegyik felsorolt vonalon egy busszal kevesebb fog járni. A módosítás érinti az összes villamosjáratot is. Az 1R, az 1N, a 3R, a 3N és a 2 járatok menetrendje ritkul, ezeken a vonalakon kevesebb villamos fog közlekedni. További változás az, hogy munkaszüneti napokon nem fog közlekedni az 1R, az 1N, a 3R és 3N járat, helyettük a 4R és a 4N jelzésű villamosok járnak majd. Ez utóbbi két járat menetrendje munkanapokon nem módosul." 
Forrás : erdon.ro 

 Felteszem a kérdést : Mit tapasztal?Személyesen nincs jó véleményem, mert naponta utazok villamossal és autóbusszal.Összeomlás szélén van az OTL/HKV?Az illetékesek cáfolnak,de a tények szerint nagyon lehangoló a helyzet.A ritkítás csak egy elterelő hadművelet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése