Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. december 8., péntek

Liz Mitchell és a Boney M. Nagyváradon

Képtalálat a következőre: „Liz Mitchell” 
Liz Mitchell.Forrás:discogs.com

A nagyváradi karácsonyi vásár egyik kiemelkedő eseménye Liz Mitchell és a Boney M. koncertje ,mely új időben lesz megtartva december 17-én este 20 órától a Szent László/Unirii téren.Lehet a fiataloknak nem a kedvencük,de a mi korosztályunknak igen.

2009-ben koncertezett Nagyváradon a Bodola stadionban egy Boney M. , mely nem az igazi volt.Mégis a koncert nagy siker lett,mert a playbacket használták,mely igazi volt.Szinte mindenki énekelte a Boney M dalokat. Kritikus cikket olvashat a koncertről a realitatearomaneasca.ro-n. 

Nem ismeri a Boney M együttest ? A Wikipedia ezt írja :

Boney M. (1981) 

"A Boney M. az 1970-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese volt, az eurodisco egyik legnagyobb sztárja. Nemcsak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett. Az együttes szülőatyja Frank Farian zenei producer volt. Fénykorában a Boney M. a legendás svéd popcsapat, az ABBA legnagyobb vetélytársa volt. A diszkózene háttérbe szorulása az 1980-as évek első felében a Boney M.-et is érzékenyen érintette, ám ennek ellenére az együttes ebben az évtizedben is többször szerepelt a sikerlistákon. Több alkalommal koncerteztek Magyarországon is. Az évek során a zenekar több átalakuláson ment keresztül, s az új évezredben több különböző együttes is járja a világot Boney M. néven. 2010. december 30-án egy szentpétervári hotelszobában holtan találták a Boney M. klasszikus felállásának férfi tagját, Bobby Farrellt."
Teljes cikk : hu.wikipedia.org 

A nem fiatal váradiaknak biztosan szép emlékeket idéz fel a Boney M.Ők is fiatalok voltak ,mint mi.Tőlük is elszállt az idő,mint tőlünk is.Nem tudtam eldönteni melyik a legjobb,Boney M vagy az ABBA.Sajnos az ABBA már rég nincs,de a Boney M. létezik különböző felállással.Az időjárási előrejelzés szerint +3-5 fok lesz a koncert estéjén.Megtelik a rajongókkal a Szent László tér?

 Néhány videó 2017-ből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése