Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. március 28., szombat

Koronavírus : újabb megbetegedések a megyében ,de nem kell attól tartani, hogy esetleg másokat is megfertőztek volna - Egy beteg meggyógyult

Illusztráció.Forrás :erdon.ro 

Nagyváradot mikor éri el a közvetlen (lakosság soraiban) koronavírus fertőzés?Nagyon sok váradi kérdezi aggódva.A válasz : még nem ért el bennünket.Idézetek a Erdély Online cikkből : 

"A pénteki nap folyamán elvégzett tesztelések eredményeként három új fertőzöttet találtak, ezzel immár összesen 14 beteget kezelnek Nagyváradon. Ezek az első olyan esetek, melyek nem a karanténközpontokban lévő személyek közül kerültek ki. Az információk szerint egy családról van szó, melynek férfitagja tüneteket produkált, ezért beutalták a járványosztályra, akárcsak később a feleségét és a lányát. Nem érintkeztek másokkal, így nem kell attól tartani, hogy esetleg másokat is megfertőztek volna." 

" A péntek délelőtti 38 tesztelés alanyai között három orvos is szerepelt, az ő tesztjeik negatívak lettek, tehát egyetlen egészségügyi alkalmazott sem fertőződött meg megyénkben." 

"A Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság szombat délelőtti közleménye szerint 150 személy tartózkodik intézményes karanténban megyénkben, és 4106 személy van otthoni elkülönítésben." 

Nagyon fontos : "Dumitru Țiplea prefektus újra felhívja Bihar megyei lakosainak figyelmét arra, hogy szigorúan tartsák be a rendelkezéseket, vegyék komolyan a távolságtartásra, higiéniára vonatkozó előírásokat is. A rendeletek, szabályok, szigorítások mind arra szolgálnak, hogy megvédjék a lakosságot. A világjárvány megállításának egyetlen módja jelen pillanatban az, hogy betartsuk ezeket a szabályokat, hogy ne tegyük ki magunkat a fertőzés veszélyének, fogalmaz a prefektus."

Jó hírről számol be az eBihoreanul ,egy beteg meggyógyult és szombaton elhagyta a kórházat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése