Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. március 4., szerda

Kié lesz a nagyváradi Marossy Anna sétányon lévő Florius Art virágüzlet?

Florius Art virágüzlet.Fotó : erdon.ro 



Nagyon sok váradit érdekli,hogy kié lesz a nagyváradi Marossy Anna sétányon lévő Florius Art virágüzlet.A válasz röviden,nem tudjuk.A Bihari Napló on-line cikkének a bevezetőjében ezt olvashatjuk : 

"A nagyváradi Marossy Anna sétányon lévő Florius Art virágüzlet tulajdonosai, Sabău Marius és a felesége, Fruzsina, február végén közölték egy bejegyzésben, hogy nem folytatják eddigi tevékenységüket. Több napnak kellett azonban eltelnie ahhoz, hogy valamelyest világossá váljon a sokak által kedvelt hely további sorsa." 

A cikk szerzője Pikó Stefánia megkérdezte az érintetteket,de határozott választ nem kapott.Hamarosan közölni fogják az új tulajdonos nevét. Idézet a cikkből : 

"Február végén felvettük a kapcsolatot a család bizalmasával, jó barátjával, aki a Facebook-oldal kezelését vette át, illetve segédkezik a bolt körüli ügyekben. Ekkor arra kért minket, keressük újra ezen a március elején, a virágüzletről és környékéről ugyanis a napokban tárgyaltak. Március 2-án újra felhívtuk, és megkérdeztük egy román nyelvű hírportálon megjelent cikk kapcsán (melyben a család hölgytagját idézi a szerző), hogy miért csak nekik nyilatkoztak? A család bizalmasa leszögezte, hogy ők minden megkeresést visszautasítottak, főként a család, hiszen annak ellenére, hogy egy ikonikussá vált helyről van szó, ez akkor is egy magánvállalkozás, egy magánvállalkozás ügyeinek részleteit pedig nem szokás nyilvánosságra hozni, így az itt-ott megjelent anyagok is csak a közösségi oldalon közzétett bejegyzésekből informálódhattak. Március 2-án még annyit tudtunk meg, hogy ezen a héten folytatják a tárgyalásokat, intézik az üzleti ügyeket, az érdeklődők pedig egy–két héten belül számíthatnak több információra a hely kapcsán – annyi bizonyos, hogy új kezekbe kerül a Florius Art. Mindemellett nyomatékkal kérik a közösséget, legyenek tekintettel arra, hogy itt emberek magánéletéről van szó."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése