Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. március 18., szerda

Két koronavírussal fertőzött személy van Bihar megyében.Semmi pánik '

Illusztráció.Forrás : erdon.ro 


Részünkre a legfontosabb hír : két koronavírussal fertőzött személy van nyilvántartva Bihar megyében.A második beteg egy 53 éves nő,aki Olaszországból jött haza és március 12. óta a városi kórház járványosztályon van ápolva.Valószínűleg nem fertőzött meg senkit,mert azonnal karanténba vonult,nem érintkezett senkivel.Ez azt jelenti,nincs okunk pánikba esni.Inkább azok veszélyesek,akik nem tudják,vagy eltitkolják a fertőzöttségüket. 

Országosan 246 fertőzött van,19-en meggyógyultak,intézményes karanténhelyiségekben 3441 személy,23.679 személy otthoni elkülönítésben van.Idézek a Erdély Online cikkéből: 
 
"A második beteg egy 53 éves nő, aki Olaszországból jött haza, és az országba történt belépése óta, azaz március 12. óta karanténben van a nagyváradi dr. Gavril Curteanu városi kórház járványosztályán, tehát remélhetőleg az országban nem fertőzött meg senkit. Sajtóinformációk szerint a második koronavírusos személynek nincs köze a napokkal korábban koronavírussal diagnosztizált 43 éves nagyváradi nőhöz."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése