Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. szeptember 4., kedd

Stănel Necula igazgató folytathatja

Stanel Necula vezérigazgató 
Stanel Necula vezérigazgató

"Egyetlen jelöltként pályázott a Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat jelenlegi vezetője a vállalat vezérigazgatói tisztségére." - írja Pap István a Bihari Naplóban.Rejtély az lehet,hogy miért nem tud megválni a Polgármesteri Hivatal Stănel Necula igazgatótól.Tavaly azt ígérte Ilie Bolojan polgármester,hogy 2018-ban vezető változás lesz.Nem lett,sőt még az aligazgató is a régi maradt.Bővebb információ az eBihoreanul cikkében. 

"Stanel Necula vezérigazgató volt az egyetlen, aki benyújtotta szándéknyilatkozatát a vállalat igazgatótanácsához, a múlt héten már lezajlott az interjú, és mint azt maga Necula lapunknak elmondta, várhatóan szeptember végén írják alá a szerződést, amelynek értelmében további négy évig ő vezetheti majd a Hőszolgáltatót. A vezérigazgató kérdéseinkre válaszolva elmondta: a szándéknyilatkozatához csatolt intézkedéscsomagjában vázolta a célkitűzéseit. Ezek közé tartozik a jelenlegi menedzsertervben rögzített feladatok folytatása, vannak azonban új célkitűzései is. Ez utóbbiak közé tartozik az, hogy 25 százalékkal csökkenjen a hálózatban történő veszteségek szintje azáltal, hogy megvalósítják az összes a váradi helyi tanács által már megszavazott beruházási tervet. A különböző finanszírozási forrásokból mintegy 60 millió euró értékben történnek beruházások a váradi hőszolgáltató rendszerben az elkövetkező négy évben.
További célkitűzés a jobb kapcsolattartás az ügyfelekkel, beleértve egy új kommunikációs terv kidolgozását is. Necula megemlítette azt is, hogy termálvizet szivattyúzó kutat fúrnak a volt hőerőmű telkén, a vállalat célja ugyanis az, hogy a termálvízzel történő fűtés arányát húsz százalékra növeljék a városban. A vállalat személyzeti struktúrája is módosulni fog: létszámleépítés lesz, mert a hőszolgáltatás automatizálása nyomán kevesebb emberrel is lehet majd működtetni a rendszert. A leépítést főként a nyugdíjba vonulásokkal akarja megvalósítani a vezérigazgató, de átképzések is lesznek majd." 

Forrás : biharinaplo.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése