Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. január 16., kedd



Abe Sinzó, Japán miniszterelnöke 

"Klaus Iohannis államfő fogadja kedden Japán miniszterelnökét, Abe Sinzót. Ez az első alkalom, hogy Romániába látogat egy japán kormányfő. Sinzó a Románia és Japán közötti megújított partneri szerződés megkötésének ötödik évfordulója alkalmából érkezik Bukarestbe." - írja a Bihari Napló az Agerpres-re hivatkozva.

"A Cotroceni-palotában tartandó megbeszéléseken a két ország közötti politikai, gazdasági, kulturális és biztonsági kapcsolatokról lesz szó, ugyanakkor a Japán és az Európai Unió közti gazdasági együttműködés, valamint az észak-koreai helyzet is a beszélgetés tárgyát képezi majd – közölte az Államelnöki Hivatal. Az AFP hírügynökség szerint Abe Sinzó Közép- és Kelet-Európában tesz diplomáciai körutat. Ennek során Észtországot, Litvániát, Lettországot, Bulgáriát, Szerbiát is felkeresi Románia mellett. A japán kormányfő az Észak-Koreával szembeni határozott fellépéshez kíván támogatást elérni. Abe Sinzót több mint harminc japán cég képviselői kísérik körútja során."


Forrás : erdon.ro

Az antena3.ro román hírcsatorna nagyon "fején találta a szöget".A cikk szerint a tegnapi politikai "cirkusz" következményeként a japán miniszterelnök akkor jön Romániába,mikor Romániának nincs hivatalos miniszterelnöke,mert lemondott.Nagyon találó a meghatározás : " lovitură de imagine ". Kivel tárgyal? A Dragnea által megbízott miniszterelnök,Paul Stănescuval,aki helyettes miniszterelnök.

Rajtunk röhög a világ.Egyre mélyebb szintre süllyed Románia.Senki sem beszél arról,hogy a lakosság életfeltétele javulni fog,emelik a fizetéseket és a nyugdíjakat.Senki nem beszél a PSD választási ígéreteiről.Egész nap azt kell nézzük,hogyan zajlik a hatalom teljes megszerzése.Ez egy politikai pamflet,melynek még nincs vége.Az este azt láthattuk,hogy Mihai Tudose szinte egyedül maradt Dragneaval szembe.Azok akik támogatták, a szavazáskor ellene fordultak.Ez klasszikus eset, mert általában ezt csinálták a politikusaink.Micsoda lebőgés a világ előtt' Majdnem banánköztársasághoz hasonlítunk.Miért?Mert korrupt politikusaink nem akarnak elszámolni a vagyonukkal.Továbbra is saját zsebre szeretnének dolgozni.Számukra nincs se Isten,se ember.

Ki gondolta volna egy évvel ezelőtt, hogy ilyen mélyre süllyedünk ' A főkérdés: Ki lesz az új miniszterelnök és meddig?Johannis kinevezi,vagy nem?És még nincs vége ...

Ne vegyék rossz néven,de nagyon elegem van ebből pamfletből.Ez csak személyes vélemény '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése