Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. szeptember 14., csütörtök

(Végre') Villamosokat vásárol a nagyváradi önkormányzat

villamosokat 
"Bolojan, Nagyvárad polgármestere tegnapi sajtótájékoztatóján ismertette az önkormányzat terveit. Többek között azt is említette, hogy szeretnének új és használt villamosokat beszerezni. A tervek szerint teljesen új járműveket is vásárolnak, 10-20 villamost szeretnének beszerezni, ezeket 2024-ig üzemelnék be. Ezek mellett használt villamosokat is vásárolnának, természetesen felújítva. Ezeknek ára 25-30 ezer euró darabonként, ehhez adódik a szállítási költség, ami villamosonként ötezer eurót jelent. A polgármester elmondta, hogy a felújított villamosokból is tíz darabot szereznének be. A cél az, hogy 2024-ig újabb és korszerűbb villamosok közlekedjenek Nagyváradon.

A tegnapi rendkívüli városi tanácsülésen a tanácsosok jóváhagyták a költségvetés-módosítást, melynek része a villamosok vásárlása: húszan szavaztak a határozat mellet, öten pedig tartózkodtak." - írja Kovács Beáta Csilla a Reggeli Újságban.

A váradi tanács legutóbbi ülésén költségvetés módosítást eszközölt, melynek értelmében a város tíz használt villamost vásárol 1.659 ezer lejből  
A váradi tanács legutóbbi ülésén költségvetés módosítást eszközölt, melynek értelmében a város tíz használt villamost vásárol 1.659 ezer lejből  

"A nagyváradi önkormányzat tíz használt villamost vásárol: többek között emiatt is módosították a város költségvetését a váradi helyi tanács legutóbbi, keddi ülésén." - írja Pap István a Bihari Naplóban.
Teljes cikk : erdon.ro  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése