Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. szeptember 12., kedd

Az Nymphaea akvapark magánkézbe fog kerülni?

Aquapark Nymphaea Oradea fényképe. 
Nymphaea akvapark.Forrás : Aquapark Nymphaea Oradea Facebook

Megdöbbenve olvastam a Bihari Naplóban Szeghalmi Örs cikkét az egy éve megnyitott Nymphaea akvaparkról.Liviu Andrica a nagyváradi Közterület-fenntartó Zrt. (ADP) igazgatója a következőket nyilatkozta. Idézem : "Liviu Andrica ezt annak kapcsán mondta, hogy ismét felmerült a kérdés: igaz-e, hogy az uniós támogatásból megépített, ám a városvezetésnek profitot termelő létesítményt még ki is vennék az ADP kezeléséből, és formálisan is teljesen magánkézbe játszanák át? Az igazgató állítja: ilyesmiről nem tud, és nem is tárgyalt erről Ilie Bolojan polgármesterrel sem. Ennek kiegészítésképp tette hozzá aztán a vendéglátós példát, azzal érvelve, hogy „a minőségi mércéket olyan magasra tettük, hogy más nem is nagyon tudná működtetni a helyet”.
Kiemelés tőlem '

Többször elolvastam,alig hittem a szememnek.Magánkézbe lesz átjátszva az akvapark? Liviu Andrica mint igazgató nem tud erről,sőt nem is tárgyalt erről Ilie Bolojan polgármesterrel.Mondott egy példát.Mi tűnik ki ebből?Nem kizárt,hogy valamilyen formában magánkézbe kerülhet az  uniós támogatásból megépített és profitot termelő akvapark.Még a gondolata is rossz,de nem kizárt.

Lehet erre nem fog kerülni sor,de nem kizárt.Sok információnk nincs. Meglépik,vagy nem?Ki állhat a terv mögött?Liviu Andrica többet tud,csak nem nem mondja el?Reméljük,hamarosan válaszokat fogunk kapni a kérdésekre ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése