Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. szeptember 6., szerda

Hamarosan kész a Stern-palota - Mi a tanulság?

hamarosan 
"Tegnap megkezdték a Fő (ma Republicii) utca 10. és 10/A szám alatti Stern-palotánál az állványok lebontását, tájékoztatott a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal sajtószolgálata." - írja a Reggeli Újság.Teljes cikk: 

"A palota felújítását 2015. júniusában kezdték el az önkormányzat homlokzat-felújítási programjának keretében, és idén novemberre kell elkészülnie az áfa nélkül több mint egymillió lej értékű munkával a Constructorul Sălard Kft-nek. Ami még hátra van, az két bejárat felújítása, és azoknak a díszítőelemeknek és asztalosmunkáknak a befejezése, amelyekkel eddig nem készültek el. Adriana Lipoveanu, a homlokzat-felújítási program vezetője szerint én a Stern-palota mellett befejezik még a Moskovits Miksa-palotát, jövőre pedig az Apolló—palota mellett a Zöldfa (ma V. Alecsandri) utcai homlokzatok felújításával is elkészülnek."
Forrás : reggeliujsag.ro

Sok váradi lehet elégedett a Stern-palota felújításának a befejezésével. Sok időbe került,de végre az állványokat bontják.A Constructorul Sălard Kft-nek sok munkája van a felújításban,de hát egyszer be kell fejezni.Ne legyünk " szőrszálhasogatók" ' Mi a tanulság?"A jó munkához idő kell" , a ....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése