Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. szeptember 8., péntek

Élő hitünk őrzője Szent László - Szent László lovasszobrot a várba

Lesz új Szent László szobor a Szent László téren,vagy a központ környékén?Nehezen elképzelhető,mert Ilie Bolojan polgármester és az RMDSZ nyílt háborúban van egymással.Nehezen képzelhető el,hogy a kétharmados többségű Helyi Tanács megszavazná.Esetleg az EMNP ? Talán.Böcskei püspök úr a várba szeretné látni az új szobrot.Várjuk ki a végét' A két cikket elolvasva van halvány remény ...

Élő hitünk őrzője Szent László

elo hitunk 2 
 
"Nagyvárad római katolikus püspökségének sikerült betartania azt a vállalását, melyet fél esztendővel ezelőtt tett, mikor a Szent László Jubileumi Év kezdetekor megígérték a híveknek, hogy mindent megtesznek városalapító szent királyunk kultuszának megtartásáért, derült ki azon a sajtótájékoztatón, melyet tegnap délben tartott Böcskei László váradi megyéspüspök. A sajtótájékoztatón jelen volt Deák Árpád szobrászművész is." - írja Szőke Mária a Reggeli Újságban.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro 

Szent László lovasszobrot a várba 

Szent László lovasszobrot a várba 
"Szeptember 7-i sajtótájékoztatóján Böcskei László nagyváradi megyés püspök hangsúlyozta: azt szeretné, hogy a várban legyen lovasszobra Szent Lászlónak. A következő feladat ennek megvalósítása és az elhelyezése. " - írja Ciucur Losonczi Antonius a Bihari Naplóban.
Teljes cikk : erdon.ro 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése