Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. szeptember 16., szombat

Elpusztult a kis oroszlán - Kik a felelősek ezért?

Elpusztult a kis oroszlán 
"Elpusztult a nagyváradi állatkert egyik sztárja, az örökbefogadó szülők nagy kedvence, a Moja névre hallgató, már nem is annyira kicsi oroszlán." - írja Ciucur Losonczi Antonius a Bihari Naplóban.Teljes cikk:


"Florin Alexandru, a Közterület-fenntartó Zrt. szóvivője csütörtökön arról tájékoztatta az Erdon.ro-t: szerdán belső fertőzése volt, az állatorvosok megoperálták, de nem tudták megmenteni az életét.

Moja a létesítmény saját nevelése volt, Zina és Cucu utódjaként jött a világra, 2016 őszén. Az anyja egy évvel korábban, 2015-ben került Váradra a nyíregyházi vadasparkból, az apuka pedig szintén Váradon született, a gondozók nevelték fel. Tulajdonképpen három testvére volt Mojának, de csak kettőt sikerült elvenni Zinától, aki nem törődött a gyermekeivel, akik közül csak Moja maradt végül életben. Legutóbb az a hír volt vele kapcsolatban, hogy egy külön kifutót készítettek a számára."
Forrás : erdon.ro

Kik a felelősek ezért? A Bihari Napló Facebook oldalán olvashatjuk az egyik hozzászólást : "Kik a felelősek ezért? Mert nyilván vannak...nem tudom, hogy abszurd, tragikus vagy inkább komikus az, hogy az állatkertnek nincs állandó alkalmazásban lévő állatorvosa"

Választ nem kapunk.Az biztos,sok váradi gyerek és felnőtt kedvence volt  ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése