Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. szeptember 16., szombat

Elkészültek a lovas szobor támogatói jegyei - Ön vásárol a jegyekből?

A támogatói jegy, amivel a szoborállítás támogatható 
A támogatói jegy, amivel a szoborállítás támogatható

"A Varadinum Kulturális Alapítvány programkurátora, Szabó Ödön bemutatta azokat a támogatói jegyeket, melyeket hétfőtől meg lehet vásárolni és amellyel bárki hozzájárulhat a Szent László-szobor felállításához. Részleteket az alábbi cikkből tudhatunk meg." - írja
Ciucur L. Antonius a Bihari Naplóban.Teljes cikk : 

 

"Az érdekvédelmi szövetség ügyvezető elnöke, Szabó Ödön elmondta, hogy értékjegyeket minden hétköznap lehet vásárolni az RMDSZ nagyváradi székházában, de természetesen bárkihez, bárhová elmennek a támogatásért akár telefonon jelzett támogatásért is. A támogatási szándékukat a következő telefonszámon jelezhetik: 0259/432-884.
Az RMDSZ-es politikus kifejtette, hogy ő maga jó példával próbált elöl járni, így át is nyújtotta az első ezer lejes támogatást az alapítvány részére, melyért cserébe megkapta a kétszer ötszázlejes támogatói jegyet a kuratórium elnökétől, Koncsek Zitától.
Mint bizonyára emlékeznek, a nyár folyamán is volt egy rövidebb gyűjtés, melynek eredményeként és Böcskei László megyéspüspök személyes nagylelkű adományával sikerült kiöntetni a bronz maketteket.
Az alapítvány vezetői elmondták, a továbbiakban a püspök atya által is említett anyaországi támogatókat is meg fogják keresni azért, hogy amennyiben sikerül megfelelő mozgósítást elvégezni, úgy a jövő évi Festum Varadinum ünnepségen a szobor valós nagyságában Nagyváradra érkezhessen.

Felkérnek mindenkit, hogy álljon mindenki közös ügyünk mellé."

<p>Szabó Ödön RMDSZ-es parlamenti képviselő átveszi a támogatói jegyeket Koncsek Zitától</p> 
Forrás : biharinaplo.ro 


 Ön vásárol a jegyekből?Van egy nagy lehetőség,hogy a váradi magyarság megtudja mutatni,hogy közös nemes célért össze tud fogni. A Közös ügy mellé áll,vagy inkább vissza húzódik valamely oknál kifolyólag?Ha nem politikai cél vezeti,akkor könnyebb lesz támogatni az ügyet.Ez egy fokmérője a váradi magyarság egységének.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése