Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. április 27., hétfő

Milyen hazafi leszek május 15-e után ?

"Meggyőződésem, hogy önök az elkövetkezőkben is felelősségről, szolidaritásról és hazafiságról tesznek tanúbizonyságot" - mondta Marcel Vela belügyminiszter április 27-én.A teljes cikk a www.agerpres.ro honlapon olvasható. 

Milyen hazafi leszek május 15-e után ? Mint most.Nincs jobb választásom mint betartani a szükségállapot rendelkezéseit.A koronavírussal nem lehet " kukoricázni ".Láthatatlan ellenség,mely váratlanul lecsap.Arcul csapta a politikusokat.Megalázta őket,mert ezt a járványt " lenézték".Nem vették komolyan.A kínai elvtársak azt szerették volna,ha senki sem tudta volna meg,hogy létezik.Titkolni akarták,mely csak kevés ideig sikerült.Az egy-két hónap elég volt arra,hogy a koronavírus több kontinensen elterjedjen.Ez lett belőle,világjárvány. 

1989-ig nem voltam jó hazafi,mert nem támogattam a szocialista rendszert. Nem léptem be a KISZ-be,sem az RKP-ba.1989 után sem lettem jó hazafi, mert egyetlen pártba sem léptem be. Most itt ülök a lakásomba,már majdnem egy hónapja.Még három hetet kell várjak arra,hogy sétálgassak a városba. Az egyik legnagyobb kihívás számomra, kifizetni azt amit kell. Személyesen nem tudom,de online formában igen.Ez egy vizsga lesz számomra,segítséget kapok.Ezt is meg kell tanulni.Olyan új dolgokat kell megtanulni, melyeket a koronavírus miatt kell bevezetni 

Május 15-e után számottevő változás nem lesz.Ne ringassuk bele magunkat olyan álmokba,melyek nem ésszerűek.Van olyan vélemény,hogy ez a világjárvány eltart a jövő évig,van olyan is,mely szerint a nyáron "lecseng", "kifullad".Mit tehetek?Betartom továbbra is a rendelkezéseket.Lehet nem leszek jó hazafi,mert inkább vigyázok magamra és másokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése