Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. április 16., csütörtök

Koronavírus- járvány : eddig hat áldozat Bihar megyében

Eddig három áldozata volt a koronavírus - járványnak Bihar megyében.Az április 16-i hivatalos adatok szerint hatra emelkedett az áldozatok száma.Idézet az Erdély Online cikkéből :"hárman (3 férfi) Bihar megyeiek,"A stirioficiale.ro szerint a 379. áldozat 49 éves volt,az élesdi városi kórházból hozták a nagyváradi városi kórházba,a 380. áldozat 76 éves volt,a nagyváradi városi kórházban kezelték, a 381. áldozat 66 éves volt, a nagyváradi városi kórházban kezelték. A Belügyminisztérium Facebook közösségi oldalon azt olvashatjuk, 217 fertőzött van Bihar megyében.

További információkat a www.ebihoreanul.ro és a www.bihon.ro  cikkekben olvashat.

Részletes adatokat olvashatunk Bihar megyéből a Biharország cikkében : 

"Szerdán reggel 1678-an voltak intézményes karanténban a Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság adatai szerint, míg hétfőn 1637-en." 

"A Bihar megyében negyedik, Romániában a 379. elhunyt egy 49 éves férfi, akinél március 30-án mutatkoztak a tünetek és április 2-án utalták be a nagyváradi városi kórház intenzív osztályára. Innen az élesdi városi kórházba szállították át, ahol április 15-én hunyt el. A férfi légúti panaszokkal küszködött és tüdőfibrózisa is volt. Az ötödik elhunyt (az országban a 380-ik) egy hetvenhat éves férfi, akinél március 28-én jelentkeztek a tünetek és április 1-jén került a váradi kórházba, a tesztek április 1-jén mutatták ki nála a fertőzést. Az elhunytnak több más betegsége is volt, többek között cukorbetegségben szenvedett. A hatodik Bihar megyei elhunyt (a 381. eset Romániában) egy hatvanhat éves férfi, akinél április 3-án észlelték a tüneteket, hetedikén utalták kórházba, és nyolcadikán mutatta ki a teszt a fertőzést. A páciensnek három másik betegsége is volt. Mindhárman április 15-én hunytak el és korábban mindhárman érintkezésbe kerültek egy vagy több fertőzött személlyel." - írja a Erdély Online.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése