Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. április 21., kedd

Együtt vagyunk ' önkéntes hálózat célja,segíteni a rászorulókon

 
Forrás : erdon.ro 


"Együtt vagyunk! elnevezéssel működik egy ideje Nagyváradon egy önkéntes hálózat, melyet az alapítók azzal a céllal hoztak létre, hogy segítsenek mindazoknak, akik a koronavírus-járvány miatt bevezetett szükségállapotban erre rászorulnak." - olvasható az Erdély Online cikkében. Dicséretes kezdeményezés,melyhez sokan csatlakoztak,mert segíteni szeretnének a rászorulókon. Vannak,akik ugyan nem csatlakoztak semmilyen  hálózathoz,de segítenek a rászorulókon.Olyan jelenségnek vagyunk a tanúi,mely azt igazolja,hogy van még jó indulat,jó érzés és segítőkészség az emberekben. 

Ciucur Losonczi Antonius megírja,hogyan vehetik igénybe az Együtt vagyunk ' hálózat önkéntes szolgáltatásait.Nagyon jó ötletnek indult,melyhez sokan csatlakoztak,segítve azokon, akiknek a helyzetük hátrányos.Még van egy hónapunk a szükségállapot enyhítéséig.Lehet még tovább szükség lehet azokra,akik segítenek a rászorulókon.Hogyan ? 

"A hálózat részleteiről érdeklődni az office@egyuttvagyunk.ro e-mailon keresztül lehet, és a 0770-918-097-es telefonszámon (hétköznap 10–16 óra között) kereshetik a www.egyuttvagyunk.ro segítőplatform csapatát."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése