Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. április 17., péntek

Bihoreanul trófeája : elkapták Pásztor Sándort illegális horgászaton


 
Pásztor Sándor bírságot kap.Forrás : eBihoreanul 


Az eBihoreanul szenzációs cikkben beszámol arról,hogy illegális horgászaton kapta el Pásztor Sándort,a Megyei Tanács elnökét. Négy éve már,hogy a Bihoreanul mindent megtesz annak érdekében,hogy minél több "lejárató" cikket írjon a Megyei Tanács elnökéről.Az okot jól ismerjük.Most kapóra jött Pásztor Sándor kihágása,ugyanis régen írtak róla.A cikk hatása az volt,hogy ezt a bulvár hírt,több hazai portál megírta.Egy kérdés foglalkoztat : A cikk szerint a Bihoreanul munkatársai jelentették a rendőrségnek Pásztor Sándor kihágását.Hogyan kerültek oda?Éjjel nappal követik Pásztor Sándort? 

Pásztor Sándor gyorsan beismerte a tettét és kifizette az 5.000 lejes bírságot.Ezt írta : 

"Ma délután rövid időre megálltam egy Nagyvárad melletti tónál horgászni. Hibáztam, mert megszegtem a mindannyiunkra vonatkozó szabályokat. Nem lett volna szabad engednem a csábításnak.
A rendőrség a helyszínen 5.000 lejre megbírságolt, jogosan. Holnap reggel első dolgom az lesz, hogy kifizetem a büntetést, és ugyanakkora összeget utalok át egy segély szervezetnek is.
Őszintén megbántam méltatlan viselkedésem és elnézést kérek mindenkitől! "

Az egyik hozzászóló ezt irta román nyelven : "cand demolatorul Oradiei, birtinezul betonist, a fost prins cu ceva vreme in urma cu 170 km la ora pe drumul spre Arad, CU MASINA PRIMARIEI, in timp ce se ducea... la o nunta ?? pe bune !?, parca n-a mai comentat nimeni asa vehement"

Ezt a hírt a Krónika Online közölte. Felkészülhetünk arra,hogy rendszeresen fogunk olvasni az Ebihoreanul cikkeiben Pásztor Sándorról,mert közel van a helyhatósági választások.Érdekes, hogy ami történik a Voința pálya környékén arról nem olvashatunk ebben a bulvár hetilapban. Igen,kapóra jött Pásztor Sándor trófea egy ideig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése