Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 19., péntek

Több mint negyvenezren a Szent László Napokon - Mikor lesz a VIII. Szent László Napok?

Alig értek véget a VII. Szent László Napok, a szervezők már a nyolcadikon gondolkodnak – hangzott el azon a tegnapi sajtótájékoztatón, amelyen az idei fesztivál kiértékelése is megtörtént."- írja János Piroska a Bihari Naplóban.Nagyon jó vélemény alakult ki az eseményről a váradiak között .A statisztikai adatok visszaigazolják a nagy sikert .Az V. Szent László Napok kiemelkedő eseménye az Omega együttes koncertje volt a várban.Idézet a cikkből :

"Nagy sikernek örvendtek idén is a Szent László Napok: a szervezők becslése szerint összesen 40–50 ezer körül volt a résztvevők száma a programokon az egy hetes fesztivál ideje alatt. „A Szent László Napok legfőbb ereje abban rejlik, és ez a kezdetektől fogva célkitűzésünk is volt, hogy egy közösséget hozzunk létre. Egy olyan közösséget, amely a Szent László Napok alatt jól érzi magát, azt kapja, amit elvár: barátokat, mosolyt, családi környezetet, rég nem látott ismerősöket. Az az érzésem, hogy ez a hetedik Szent László Napok alkalmával is teljesült. Egy olyan kulturális fesztivált sikerült létrehoznunk hét év alatt, ami méltán megállja a helyét Nagyváradon, de a térségben is” – fogalmazta meg Zatykó Gyula főszervező. "

Mikor lesz a VIII. Szent László Napok ?

"A szervezők köszönetet mondanak az önkénteseknek is, akik aktív részesei voltak a rendezvénynek. A sajtótájékoztatón elhangzott: a VIII. Szent László Napokat a 2020. június 22–28. közötti héten szervezik meg."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése