Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 22., hétfő

A váradi Varga Csaba a 8080 méteren - Gratulálunk Csaba '

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember 
Varga Csaba.Fotó : Kalifa Alpin Facebook 

"Jól van és elégedett Varga Csaba, a Kalifa Alpin Csapat erdélyi magyar hegymászója, aki pénteken hóviharban mászta meg a 8080 méteres Hidden Peaket a Himalájában." - olvashatjuk a Bihari Naplóban. Mit jelent ez?Varga Csaba ismét "öregbítette" Nagyvárad hírnevét a világban,ez látható a csúcson,Nagyvárad felirattal.Varga Csaba profi hegymászó.Újabb sikerét értékelni kell,mert 8.000 méter feletti a teljesítmény.Embert próbáló út volt Csaba számára.Nagyon sokan szorítottak neki,mert egy közismert hegymászó,akit sokan szeretnek.Gratulálunk Csaba ' Néhány fotót nézhetünk meg a Kalifa Alpin Facebook oldalán. 
 A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, hegy, természet és túra/szabadtéri 
"Csaba jelentkezett a 3-as táborból, jól van, erősnek érzi magát, úgyhogy a tervek szerint éjjel indul a csúcsra! Kemény menet vár rá, 1000 méter szint, sok helyen 40 - 50 fokos meredekségű szakasz és nincsenek előre lefektetett fix kötelek. Közel 100 métert a halálzónában, 8000 méter fölött kell majd megtennie, ehhez a magassághoz már képtelen alkalmazkodni a szervezet, baljós nevét is innen kapta - úgyhogy Csabának minél gyorsabban maga mögött kell tudnia ezt a szakaszt, a csúcs után visszaereszkedve a 3-as tábor relatív biztonságába." Teljes bejegyzés itt olvasható. 
 A képen a következők lehetnek: 1 személy, égbolt, hegy, túra/szabadtéri és természet 
A csúcs közelében.Fotó : Kalifa Facebook 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, túra/szabadtéri és természet
HAJRÁ KALIFA ALPIN CSAPAT - megvan az első jelentős csúcssiker!Fotó : Fotó : Kalifa Facebook
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember 
"A Gyönyörű Hegy kimutatta a foga fehérjét, de Csabi nem hátrált meg! A Kalifa Alpin Csapat erdélyi magyar hegymászója július 19-én, magyar idő szerint 11:10-kor ért fel a 8080 méteres Hidden Peak csúcsára. Csaba, bár az előrejelzések jó időt mutattak, végig hóviharban ment felfelé, kemény nyomtaposás volt, a hármas táborból közel 1000 méter a csúcsig, néhol 40 - 50 fokos meredekségű szakaszokkal, előre rögzített kötelek nélkül. De SIKERÜLT!" Forrás : Kalifa Facebook. 

A képen a következők lehetnek: égbolt, hegy, túra/szabadtéri és természet

Szép volt Csaba! GRATULÁLUNK! Jó pihenést! Fotó : Kalifa Facebook 

GRATULÁLUNK CSABA.TOVÁBBI SIKEREKET '

 

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése