Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 23., kedd

Az onkológiai osztály megszűnik Nagyváradon?


 Városi Kórház .Forrás : eBihoreanul 

A Bihoreanulban megjelent cikk  nyomán feltevődik a kérdés : Az onkológiai osztály Nagyváradon megszűnik? Mircea Chirilă a cikk szerzője azt sugallja, hogy Dacian Foncea menedzser megakarja szüntetni az onkológiai osztály ,hivatkozva a pénzhiányra ,a szakember hiányra ,valamint a kevés betegre.Megemlítette, hogy Ritli László nyugdíba ment .Inkább a szakembert fizessük meg, mint sem egy "öregedő " külföldi kosárlabdázót .Aki olvasta a cikket igen csak felháborodott .

Nem késett a válasszal Dacian Foncea menedzser .Közleményt adott ki ,melyben tagadja a vádakat ,mi szerint megszűnik az onkológiai osztály.Az eBihoreanul cikkében bővebben olvashat a részletekről .A lényeg, nem szűnik meg, csak létszám leépítés lesz. Ez azt jelenti ,hogy nem kell bepánikolni, mert nem szűnik meg az onkológiai osztály.

Mircea Chirilă miért írta meg a cikkét ,ha az állítása nem igaz ?A cikkek hozzászólásaiból bizonyos részleteket tudunk meg , melyek inkább pletyka jellegűek .Az ügy tovább folytatódik vagy a Bihoreanul lap "alkotott" egy botrányt ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése