Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 7., vasárnap

A 7. Szent László Napok után - Miccs nem,siker annál nagyobb

 
Forrás : Szent László Napok Nagyvárad 

Majdnem egy hete ért véget a 7. Szent László Napok.Még nem hozták nyilvánosságra a szervezők a statisztikai adatokat,megállapítható,hogy sikeres volt az eseménysorozat.Sok programokból választhattak a váradiak és azok akik messzebbről jöttek.A szervezőket dicsérni lehet a munkájukért. Aki akart jól szórakozott a kilenc nap alatt a nagyváradi várban.A helyi sajtó igyekezett lépést tartani. A Szent László Napok kinőtte magát.A szervezői csapat jól teljesített.Az egyik ismerősöm mesélte,hogy miccset szeretett volna venni.Miért nem volt?Az eladó szerint nem volt igény rá,és az romános étel.Megjegyezte,hogy sok váradi románt látott sétálni a várban.A siker csúcspontja a Neoton koncert volt.Lehetnek rossz vélemények is,de vajon az Omega koncertet lehet felülmúlni? Mit mondhatnak a váradiak?Jöhet a 8. Szent László Napok ' 

"Kell, hogy várj – zengett sok ezer torokból a 7. Szent László Napok záróakkordjaként, a nagyváradi várra pedig a Neoton Família sztárjai fergeteges koncertje előtt ki lehetett volna tenni a megtelt táblát." - olvashatjuk elköszönő cikkben a Szent László Napok honlapján. 

A szervezők elköszöntek ugyan,de máris neki láttak a következő Szent László Napok szervezéséhez.Idézem a befejező mondatokat : 


„Jövőre találkozunk! Hajrá Nagyvárad, hajrá Szent László városa!” – zárta rövid felszólalását Zatykó Gyula főszervező.
Részletes összegzéssel hamarosan sajtótájékoztatón jelentkezünk."

Köszönjük, hogy velünk tartottak az idén kilenc naposra nyúlt Szent László Napokon!

Nézzen meg 25 percet a Neoton koncertből '
 
Összefoglaló kisfilm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése