Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 24., szerda

Negyvenmillió eurót veszíthet el a város - Ki a felelős?

 

Ilie Bolojan nagyváradi polgármester és Eduard Florea gazdasági igazgató a tegnapi sajtótájékoztatón.Forrás : Bihari Napló 

"A nagyváradi önkormányzat mintegy negyvenmillió eurónyi már megnyert uniós támogatást veszíthet el egy nemrég bevezetett új szabályozás miatt." - irja Pap István a Bihari Naplóban.Ki a felelős?A városvezetés nem,a Szektoriális Operatív Program menedzsmenthatósága.Miből akarja finanszírozni ezeket a projekteket Ilie Bolojan ?"Saját költségvetésből". Idézet a cikkből : 

"A Szektoriális Operatív Program menedzsmenthatósága limitálta az önkormányzatok által lehívható összegeket az említett programból. A változtatás lényege az, hogy a városok nem haladhatják meg azt az értéket, mint amit a program keretében eredetileg megszabtak számukra. Nagyvárad azonban az eredeti támogatási keret kétszeresére pályázott sikeresen, így most az a helyzet állt elő, hogy egy sor már megnyert pályázat sorsa bizonytalanná vált. Ezt maga Ilie Bolojan polgármester mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy mintegy negyven- millió eurós támogatástól eshet el a város."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése