Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 11., csütörtök

Nyílt nap volt az átalakitás alatt álló Püspöki Palotában és a kertjében

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, égbolt, felhő, fa, ház és túra/szabadtéri  

Nagy érdeklődés közepette nyílt nap volt az átalakítás alatt álló Püspöki Palotában és a kertjében. Hogyan néz ki jelenleg?A fotók és a videók képet adhatnak.A fotók többségét a Bihoreanul készítette,valamint a Bihari Napló.Mit irt a sajtó a nyílt napról? 

"Az ütemtervnek megfelelően zajlanak a munkálatok a püspöki palotában és a parkban – hangzott el tegnap délután azon a nyilvános bejáráson, amit a váradi Római Katolikus Püspökség szervezett. Az eddigi állás szerint a külső felújítással 92 százalékban végeztek." - írja Ciucur Losonczi Antonius a Bihari Naplóban. 

"Mintegy százan vettek részt ma délután azon a tájékoztató látogatáson,  melyet a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség szervezett a Püspöki Palota és kert munkatelepén. Az érdeklődők nem csak a rehabilitációs folyamat jelenlegi állapotába nyerhettek betekintést, de arról is sokat megtudhattak, hogy a felújítással egy új találkozási hely, egy élő közösséget teremtő és befogadó ingatlan is születik." - olvasható a Debrecen Nagyváradi Értesitőben. 

"Circa 70 de orădeni s-au strâns, miercuri după amiază, în foaierul principal al Palatului Episcopal Romano-Catolic, unde episcopul Böcskei László le-a vorbit despre stadiul lucrărilor de reabilitate ale imobilului." - írja a Bihoreanul. 

Fotók : Bihoreanul,Bihari Napló,Plusz Egyváradi 




































































Első videóban megnézheti Böcskei püspök úr megnyitó beszédét.Tökéletesen beszél román nyelven 

Bihoreanul videó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése