Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. július 9., kedd

Miért dobta el az életét a sikeres érettségi vizsga után?

Sokan nem tudják megérteni annak a váradi fiatalnak a tettét, aki a sikeres érettségi vizsga után egy nappal eldobta az életét.Mi történt? A Maszol cikkéből idézek : 

"Az oktatási minisztérium adatai szerint 9,25-ös átlagot ért el az érettségin az a 18 éves fiatal, aki öngyilkos lett Nagyváradon egy nappal az írásbeli vizsgák után.  A diák az Aurel Lazăr Elméleti Líceum végzőse volt. Mint korábban írtuk, a váradalpári fiatal egy fára akasztotta fel magát a Ștefan cel Mare úton lévő Mol benzinkút mögötti kis erdőben, pénteken. Nem hagyott hátra levelet, így nem tudni, hogy miért búcsúzott el önként az életétől.Ionatan Bîtea az írásbeli vizsgákon román nyelv és irodalomból 9,01-es, történelemből 9,85-ös, földrajzból 8,8-as osztályzatot kapott. Érettségi átlaga 9,25 lett."

A Bihoreanul cikke alapján sem kaphatunk egyértelmű választ a miértre. 
Azt olvashatjuk róla, hogy minta diák volt, aki sokat mosolygott, mindenkinek segített ,ha tudott. 12 gyermekes családból származott.Kínában folytatta volna a tanulmányait.Az osztálytársai nagyon nehezen tudják feldolgozni a tettét.A miértre lehet nem fogunk választ kapni.Csak Isten irgalmában bízhatnak azok akik ismerték és a hétfői temetésen elbúcsúztak Ionatan Bîteától ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése