Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. június 7., vasárnap

Ludovic Orban pénteken avatja fel a Bors-Bihar közötti autópályaszakaszt - Miniszter lesz Ilie Bolojan?

Fotó : Asociație Pro Infrastructura

Nemzeti ügy lett a Bors-Bihar közötti autópálya megépítése.Mindössze 5,3 km hosszú szakaszt hamarább fejezik be,mint a határ túlsó részén a 20 km hosszúságút.A Selina cég beleadott apait és anyait,melynek az lett az eredménye,hogy lényegében kész van.Jelenleg nemzeti autóútnak van minősítve,de sebaj,pénteken ünnepelünk.Az egész Románia látni fogja ahogyan Ludovic Orban miniszterelnök átvágja a pántlikát.

Maszol cikkében olvashatjuk a részleteket. Fried Noémi Lujza beszámol arról,hogy a következő pályaszakaszt a Bihar-Bisztraterebes között is szeretnék megépíteni.Sőt a harmadik szakasz megépítését is tervbe vették Bisztraterebes-Berettyószéplak között.Óriási az ambíció,csak kitartson,ugyanis az év végén parlamenti választások lesznek.

Az eBihoreanul cikkében arról olvashatunk,hogy a pályaszakasz avatóra a PNL vezérkara is itt lesz.A legnagyobb szóvivő, Cornel Popa PNL szenátor irányításával fejezték be a pályaszakaszt.Ez a meghatározás egy kicsit "sántít",ugyanis a motorja Románia leghíresebb polgármestere Ilie Bolojan volt.A cikkben sok PNL-s nyilatkozik.A lényeg,sikerült. Románia kiéhezett legalább egy autópályaszakasz átadására.

Ilie Bolojan Nagyvárad polgármesterének "oroszlánrésze" volt a projekt véghezvitelében. Nála nélkül nem valósulhatott volna meg.Még a prefektus is szalutált a polgármesterünknek. Sokan miniszterelnökként szerették volna látni Ilie Bolojan polgármestert.Ez nem sikerülhet ameddig Ludovic Orban PNL elnöke lesz.Legalább egy miniszteri bársonyszéket megérdemelne Ilie Bolojan.Kevés az esélye,inkább figyeljük a pénteki pezsgőbontást ...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése