Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. június 26., péntek

Létezik vagy nem az új koronavírus? Mit tesz?

Nem létezik az új koronavírus? Egyre többen hisznek a koronavírus nem létezésében.Hatalmas nagy propaganda indult el a sajtóban az új koronavírus tagadásának a támogtása érdekében.Ludovic Orban miniszterelnök a Digi24-nek adott interjújában veszélyesnek nevezte ezt az álhírt.

Tapasztalható hogy egyre többen kérdőjelezik meg az új koronavírus létezését.Divatos lett a COVID-19 tagadása. A miniszterelnök a kormánya nevében arra kérte az Országos Audiovizuális Tanácsot, hogy a televíziós csatornák támogassák a kormányt erőfeszítését a járvány visszaszorítása érdekében.Aggasztó statisztikai adatok szerint több mint 400 személy fertőzödött meg az új koronavírussal.A veszély nem múlt el, vagyis védekezni kell.

Mindenki eldöntheti hogy mit tesz.Betartja vagy elutasítja a koronavírus elleni védelezést.A lazítás veszéllyekel járhat.Nagyváradon viszonylag az emberek betartották a hatóság rendelkezéseit.Ennek eredményeként a COVID Kórházban kevés azok száma, akiket fertőzés miatt kezelnek.Mit tehetünk? Elhisszük az álhírt vagy nem? A Maszol cikkében olvashat egy nagyon érdekes interjút.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése