Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. június 9., kedd

Közvita : Milyen új stadiont érdemel Nagyvárad?

Fotó : Ovi Pop. Forrás : eBihoreanul

Ilie Bolojan polgármester közvitára boccájtotta tervét ezzel a kérdéssel : Hány férőhelyes legyen az új stadion? Facebook bejegyzésében ismerteti a tervét. Példaként említette a Târgu Jiu-i új stadiont, mely 12.000 férőhelyes.Azt nem írta, hogy hány lakosa van és katasztrofálisra sikerült a pálya minősége.Ilie Bolojan vélemény nyilvánításra ösztönzi a váradiakat, akiknek a többsége 20.000-es stadiont szeretnének.Ilie Bolojan őszintén bevallja, hogy neki tetszik a példának állított stadion, mert kevés az öszköltség.

Az eBihoreanul cikkében további részleteket olvashatunk Ilie Bolojan tervéről. A lapnak nyilatkozott Jenei Imre, Marcel Pușcaș és mások. Sokak szerint a Bodola stadiont kellene felújítani, mások szerint jó ötlet az új stadion építése az Ifjúsági /Tineretului stadion közelében.Megoszlanak a vélemények.Más kérdés, hogy a Crișul és a Bihar FC mérkőzésein volt amikor 20.000-en is voltak.A Bihar FC kivéreztetésében nagy szerepe volt az önkormányzatnak és másoknak.Nem hiába tüntettek a szurkolók.Ez más téma!

Ilie Bolojan egy 1970-es években megálmodott tervet valósít meg, melyet nem sikerült véghezvinni. Tudomásom szerint a polgármesterünk 8-10 évvel ezelőtt foglakozott az új stadion építésének az ötletével, akkor még nem volt kétharmados többsége.Miért kell lebontani a Bodola stadiont? Csak. Pontosabban fogalmazva a területéért, mely nagyon értékes.Ilie Bolojan már holnap nekilátna, de nagyobb dió mint a Voința pálya lebontása.Be kell tartani bizonyos törvényeket. Nézzük meg a példának állított stadiont!
 
 Forrás : Ilie Bolojan Facebook






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése