Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. június 29., hétfő

"Egy virágzó korszak vége "- Elszállították Máriusz bódéját!

"Egy virágzó korszak vége."Fotó és szöveg : Lélek Sándor Tibor Facebook

"Egy virágzó korszak vége."- írja Facebook oldalán Lélek Sándor Tibor.Találó ez a mondat, mert virágzó korszak volt.A "tettesek " Máriusz és Fruzsina voltak. Olyat alkottak melyet a váradiak nem fognak elfelejteni.

Sokat írtam Máriuszról, személyesen nem ismertem. Nagyon értékeltem a munkájukat, szivesen megálltam gyönyörködni a sokszínű tulipánokba, liliomokba. Eszembe jutottak azok a tulipánok, melyeket az egyik kertész ismerősöm nevelt a tv-rádió relék közelében. Máriusz virágai néhány méterre voltak a központtól. Milyen szép lett volna, ha a Szent László téren lett volna! Ez csak egy álom lett volna.Maradjunk meg abban a tudatban, hogy csak a kétharmados többség akarata érvényesülhet.

Máriusz bódéja autóbuszmegálló lesz.A váradiak paszívitása hozzájárult ahhoz, hogy egy virágos korszaknak vége lehetett.Lehet az új tulajdonos valamilyen formában tovább folytatja Máriusz munkáját. Ki lesz az új tulajdonos? Hamarosan megtudjuk, az árverés után.Máriusz virágai megmaradnak az emlékezetünkben.Köszönjük Máriusz és Fruzsina!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése